Termeni si conditii

TERMENI SI CONDIŢII DE CUMPĂRARE ŞI UTILIZARE AI SITE-ULUI WEB I-LO.RO

1. INTRODUCERE
Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui site web www.i-lo.ro şi plasarea de comenzi de produse prin intermediul acestui Site web.
Vă rugăm să citiţi Termenii şi Politica noastră de confidenţialitate (denumite în continuare în mod colectiv „Politicile de protecţie a datelor”) înainte de a utiliza Site-ul web si de a plasa comenzi prin intermediul acestuia. Prin accesarea i-lo.ro și utilizarea acestui Site web și/sau plasarea unei comenzi prin intermediul acestuia, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al Termenilor şi al Politicilor privind protecţia datelor și vă asumați angajamentul de a respecta acești Termeni, precum și Politicile privind protecția datelor. Dacă nu acceptați în mod integral Termenii și Politicile de protecţie a datelor, nu utilizaţi acest Site web. Aceşti Termeni pot suferi modificări. Aveţi responsabilitatea de a citi în întregime Termenii și Politicile.
2. DATELE NOASTRE
Vânzarea produselor prin intermediul acestei pagini web este desfăşurată sub numele de I-LO de către I-LO HIGH FASHION S.R.L. o persoană juridică de naționalitate română cu sediul social în București, Dristorului nr. 97-119, bloc 63, scara 4, etaj 9, apartament 903, sector 3, România, cu adresa de Email: ilo.highfashion@gmail.com.
Cod Unic de Înregistrare: 40305918
Nr. Înmatriculare J40/17836/2018
3. DATELE DUMNEAVOASTRĂ ŞI VIZITELE DUMNEAVOASTRĂ PE ACEST SITE WEB
Informaţiile sau datele cu caracter personal pe care ni le furnizaţi vor fi prelucrate în conformitate cu Politicile de protecţie a datelor. Prin utilizarea acestui Site web și/sau plasarea unei comezi de produse prin intermediul oricarei retele de socializare oficiale, Instagram: @i_lofashion, Facebook: @ilofashion.official, vă exprimaţi în mod expres și neechivoc consimţământul privind prelucrarea acestor informaţii şi date şi declaraţi că toate informaţiile şi datele pe care ni le-aţi furnizat sunt veridice şi exacte și ca ați obținut acordul prealabil scris al titularului informațiilor şi/sau datelor, în eventualitatea în care informațiile și datele pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului nu vă aparțin.
4. REFUZUL DE A PRELUCRA O COMANDĂ
Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe acest Site web în orice moment, în mod discreționar şi/sau de a elimina sau modifica orice material sau informații de pe acest Site web. Cu toate că depunem toate eforturile pentru a prelucra întotdeauna toate comenzile plasate, pot exista  circumstanţe excepţionale care să ne oblige să refuzăm prelucrarea unei comenzi după trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii şi ne rezervăm dreptul de a proceda astfel în orice moment.
Nu vom avea nicio răspundere faţă de dumneavoastră sau orice parte terţă pentru eliminarea oricărui produs de pe acest Site web, pentru eliminarea sau modificarea oricărui material sau conţinut de pe acest Site web sau pentru neprelucrarea unei comenzi după ce v-am trimis mesajul de Confirmare a comenzii.
5.LIVRARE
Termenul estimat pentru a intra in posesia articolului/articolelor comandate este de aproximativ 2-5 zile lucratoare.
Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din motive cum ar fi apariţia unor circumstanţe neprevăzute in procesul de productie, transport sau sau zona de livrare.
Dacă, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, vă vom informa cu privire la această situaţie şi vă vom oferi opţiunea de a menţine comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume plătite. Vă rugăm să reţineţi că nu livrăm în zilele de sâmbătă şi duminică
6.RETURNARE
Atunci când doriti sa returnaţi un produs sau mai multe produse, trebuie să ne contactaţi folosind urmatoarea adresa de Email: ilo.highfashion@gmail.com, furnizand urmatoarele informatii: Subiect: RETUR, Nume (persoana care a efectuat comanda), Motiv (motivul pentru care doriti sa returnati articolul/articolele), Adresa ( adresa de la care curierul va ridica pachetul pe care doriti sa il restituiti), Numar telefon ( numarul de telefon la care puteti fi contactat), Data ( Data la care sunteti disponibil pentru ridicarea produsului de la domiciliul dumneavoastra- in termen de 14 de zile), IBAN ( Numarul International de Cont Bancar, in vederea restituirii contravalorii produsului/produselor) sau telefonic, apeland: 0734469336, in vederea stabilirii informatiilor necesare reintrarii in posesia coletului.
Trebuie să trimiteţi produsul în acelaşi colet primit, urmând instrucţiunile de mai sus.
Un retur nu presupune niciun cost suplimentar pentru dumneavoastră, atata timp cât produsul nu prezintă urme de deterioare sau purtare, cât eticheta încă există și nu preznită urme de deteriorare și înca sunteti în posesia facturii și AWB-ului, vă vom rambursa contravaloarea integrală a acestora, precum şi costurile de livrare suportate de dumneavoastră pentru primirea produselor respective.
Daca doriti sa efectuati un retur fara a invoca un motiv anume, sunteti responsabil pentru costurile de livrare ale coletului.
Vom analiza integral produsul returnat şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există).
In vederea dreptului dumneavoastra de a returna un produs, trebuie sa va asigurati ca acesta nu prezinta urme de deteriorare sau purtare, ca eticheta inca exista si nu prezinta urme de deteriorare si ca inca sunteti in posesia facturii si a AWB-ului.
Vom efectua rambursarea sumei plătite de dumneavoastră cât mai curând cu putinţă, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, în cel mult 14 zile calendaristice de la data la care ne-aţi înştiinţat cu privire la intenţia dumneavoastra de a returna produsul/produsele.
Dacă aveţi vreun dubiu, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul urmatoarei adrese de email: ilo.highfashion@gmail.com
O dată ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există) printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care v-am confirmat printr-un email că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.
7. DREPTUL NOSTRU DE A MODIFICA ACEŞTI TERMENI
Avem dreptul de a revizui şi modifica aceşti Termeni în mod ocazional și discreționar.
Vă veţi supune politicilor şi Termenilor în vigoare în momentul în care utilizaţi acest Site web sau comandaţi produse de la noi, cu excepţia situaţiei în care se solicită aplicarea vreunei schimbări a acestor politici, Termeni sau a Declaraţiei de confidenţialitate prin lege sau de către o autoritate guvernamentală, caz în care orice potenţială modificare se va aplica şi în cazul comenzilor plasate anterior de către dumneavoastra.
Currency
RON Leu românesc
ro_RORomână

©2024 I-LO